Sportmassage Zoetermeer

Sportmassage Zoetermeer: Korte Termijn Oplossing of Duurzame Verandering?

Wanneer we het hebben over het verbeteren van sportprestaties en het verlichten van spierpijn, is sportmassage vaak een populaire term die naar boven komt. Vooral in Zoetermeer, waar veel actieve mensen op zoek zijn naar manieren om hun lichaam te ondersteunen. Maar hoe effectief is een sportmassage eigenlijk op de lange termijn? En is er misschien een betere optie voor duurzame resultaten? In deze blog bespreken we de voordelen en beperkingen van sportmassages en waarom personal training wellicht een betere investering kan zijn voor jouw gezondheid en prestaties.

sportmassage
sportmassage

Voordelen van Sportmassage

  1. Verbeterde Bloedcirculatie: Door het kneden en masseren van de spieren wordt de bloedtoevoer naar de spieren verbeterd, wat kan helpen bij het herstel.
  2. Verminderde Spierspanning: Een sportmassage kan helpen om de opgebouwde spanning van overactieve spieren te verminderen, wat pijn en stijfheid kan verlichten.
  3. Sneller Herstel: Na intensieve inspanning kan een massage bijdragen aan een sneller herstel door afvalstoffen af te voeren en voedingsstoffen aan te voeren.
1: Vrijblijvend gesprek
2: De behandeling

3: Probleem opgelost!

Losse sportmassage
60 per uur
  • Duur: 1 uur
  • Ervaar eerst eenmalig
Maandelijkse sportmassage
60
50 per uur
  • Duur: 4 maanden
  • Een maandelijkse massage zorgt voor het beste resultaat.
Strippenkaart massages
240
220 per uur
  • Duur: max. 12 maanden
  • Bepaal zelf wanneer je graag een massage wilt

Extra informatie over sportmassage

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. 

Waarom:
Je kunt bijvoorbeeld enkele dagen voor als enkele dagen na een flinke inspanning een sportmassage nemen. Sportmassages worden ook preventief gebruikt om blessures te voorkomen. Als je al last hebt van een blessure, dan zorgt een sportmassage voor sneller herstel.

Hoe:
Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij bijvoorbeeld bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd. Bedenk dan dat je even door een zure appel heen moet bijten, voordat je je beter gaat voelen. 
Voordat de massage begint, zal de sportmasseur met je bespreken waar je op dat moment behoefte aan hebt. Je geeft aan wat je met de massage wilt bereiken en waar de focus van de massage moet komen te liggen.

sportmassage