fbpx

Sportmassage

Voor wie is sportmassage?

Sportmassages is speciaal gericht op mensen die veel trainen. Heb je last van je nek of je rug? of merk je dat je ergens anders spierknopen hebt? Doordat Bas een achtergrond heeft in fysiotherapie kun je ook met complexere klachten bij ons terecht

Ben jij serieus bezig met je sport, dan wil je een duurzaam sportleven. Daar hoort bij dat je je spieren goed onderhoudt.  Eindelijk van die spierknopen af en weten wat de oorzaak is.

Het laat de spierknopen verdwijnen, hierdoor kun je weer de volle 100% van je spiercapaciteit inzetten in de trainingen. Dit zorgt ervoor dat het lichaam mooier en efficiënter kan bewegen met minder pijn. Ook zal dit tot meer spiercontractie leiden en dus resulteren in meer spiergroei als dit jouw doel is.

sportmassage
sportmassage

Waarom FitGrid sportmassage?

Wij hebben veel ervaring met allerlei verschillende sporten en klachten. Wij hebben altijd een sportmasseur of een personal trainer die je op de juiste manier kan helpen. 

Wij staren ons niet blind op jouw klacht of vraag. We kijken namelijk ook naar de mogelijke oorzaken, zodat je tijdens elke sportmassage iets leert en voor lange termijn resultaat hebt.

1: Vrijblijvend gesprek
2: De behandeling

3: Probleem opgelost!

Losse sportmassage
60 per uur
  • Duur: 1 uur
  • Ervaar eerst eenmalig
Maandelijkse sportmassage
60
50 per uur
  • Duur: 4 maanden
  • Een maandelijkse massage zorgt voor het beste resultaat.
Strippenkaart massages
240
220 per uur
  • Duur: max. 12 maanden
  • Bepaal zelf wanneer je graag een massage wilt

Extra informatie over sportmassage

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. 

Waarom:
Je kunt bijvoorbeeld enkele dagen voor als enkele dagen na een flinke inspanning een sportmassage nemen. Sportmassages worden ook preventief gebruikt om blessures te voorkomen. Als je al last hebt van een blessure, dan zorgt een sportmassage voor sneller herstel.

Hoe:
Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij bijvoorbeeld bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd. Bedenk dan dat je even door een zure appel heen moet bijten, voordat je je beter gaat voelen. 
Voordat de massage begint, zal de sportmasseur met je bespreken waar je op dat moment behoefte aan hebt. Je geeft aan wat je met de massage wilt bereiken en waar de focus van de massage moet komen te liggen.

sportmassage