Over FitGrid

Maak kennis met de trainers en lees wat FitGrid voor je kan betekenen.

Personal Trainer Sverre van FitGrid

“Fitness is mijn passie. Jezelf continue verbeteren. Omgaan met belemmeringen en toch koers houden. Het is een lifestyle die je veel breder kunt trekken, naar alle aspecten uit je leven. Ik vind het gaaf om dit over te brengen.”

Video afspelen over Video over Sverre

Bij FitGrid garanderen wij

Hoe wij onze belofte waar maken?

Wij houden het simpel. Ons doel is dat je iets leert. Daardoor raak je niet afhankelijk van jouw personal trainer.

Nummer 1 prioriteit is; de basisbewegingen technisch correct uit kunnen voeren. We wisselen niet onnodig veel in oefeningen. Anders krijg je nooit iets écht goed onder de knie.

1: Mobiliseren

Makkelijker en efficiënter bewegen.

2: Stabiliseren

Basistechnieken en stabiliteit.

3: Specifieren

We gaan recht op jouw doel af.

Waarom kiezen voor FitGrid?

over-ons-fit-grid
over-ons-motivatie-fit-grid

Voorwaarde: intrinsieke motivatie

Zonder intrinsieke motivatie ga je het niet redden.

Wij zijn er voor de mensen die een doel voor ogen hebben. Voor jou die niet áltijd gemotiveerd is (want dat is niemand) maar wel écht wilt. Tijdens de personal training leer je alles om dat doel te behalen.

Ervaring van de Personal Trainers van FItGrid

Fitness / krachttraining

Na het begeleiden van zo’n 100+ mensen voor dit doel weet Sverre alles zo over te brengen dat hij een garantie kan geven.

  • “Binnen 3 maanden correcte techniek.”
  • “Na 3 maanden weet je alles om zelfstandig verder te kunnen.”
Levensstijl & voeding

Sverre heeft 2 jaar lang als coach gewerkt bij ‘Active lifestyle club’ voor doelen als: Afvallen, spiergroei, sterker worden, meer energie en gezond ouder worden.

(Top) sport

Krachttraining inzetten als ondersteuning voor een sport is een vak apart. De combinatie van een gestructureerd programma en persoonlijke aanpassingen gaande weg, zorgt telkens weer voor fantastische resultaten.

Zo traint golfleraar Marco van Noort (59) al meer dan 2 jaar onder begeleiding van Sverre Kersten. Dit jaar (2023) ziet het ernaar uit dat hij weer in de top mee kan komen.

Revalidatie

De afgelopen jaren is het nog maar zelden nodig dat er iemand doorverwezen moet worden naar een fysiotherapeut. Door de ruime ervaring in het analyseren van bewegingen kunnen bijna alle problemen met personal training opgelost worden.

Hardloop wedstrijden

Wij hebben verschillende groepen begeleid naar hardloopwedstrijden van ‘start to run’ tot en met de volledige marathon.

Bootcamps

Alle trainers van FitGrid hebben ervaring in het het trainen van groepen. Zo hebben we voor verschillende bedrijven bootcamps verzorgd. Complete teams fit krijgen, op een leuke manier. Alle aspecten van fitheid worden in deze trainingen aangepakt.

over-ons-fit-grid
over-ons-fit-grid-3
over-ons-fit-grid