Over ons

Recensies over de trainers Bas en Sverre

Passie. Fitness als ‘a way of life’

Coach Sverre:

“Fitness is mijn passie. Jezelf continue verbeteren. Omgaan met belemmeringen en toch koers houden. Het is een lifestyle die je veel breder kunt trekken, naar alle aspecten uit je leven. Ik vind het gaaf om dit over te brengen.”

Kwaliteit

Bij ons staat kwaliteit voorop. Al onze Personal trainers hebben verstand van zaken en hebben passie voor het vak.

Wij zijn een team van 2 man sterk. Sverre & Bas. We vullen elkaar goed aan. Bas is een erg energiek persoon met een ongelofelijke bak ervaring en kennis! Hij heeft onder andere ervaring in de fysiotherapie.

Sverre is een wat rustigere trainer. Hij heeft veel oog voor techniek. Door jaren lang te specialiseren in de techniek van krachttraining weet hij je in relatief korte tijd alles te leren.

Video afspelen

Sverre kersten

Personal Trainer | Oprichter

Video afspelen

Bas

Personal Trainer | Sportmasseur | Fysio

Waarom FitGrid?

De juiste manier van krachttraining zorgt voor meer zelfvertrouwen, energie en een krachtig mooi lijf.

Met behulp van personal training bij Fitgrid , leer je in een paar maanden alles waar je jaren lang profijt van hebt.

Als je bij ons start met personal training kom je in een luxe privé-gym terecht. Deze is gevestigd in een gebouw met nog een aantal leuke bedrijfjes. Onze klanten vinden het heerlijk om in privacy alles op te bouwen.

 Intrinsieke motivatie

Wij als trainers zijn er om jou op het juiste pad te houden voor jouw doel. Echter ga je het zonder intrinsieke motivatie niet redden.

Wij zijn er voor de mensen die een doel voor ogen hebben. Voor jou die niet áltijd gemotiveerd is (want dat is niemand) maar wel écht wilt. In de personal trainingen leer je alles om dat doel te behalen.

FitCheck of proeftraining aanvragen?