Over ons

FitGrid is een jong bedrijf dat zich richt op personal training, sportmassage en voeding & lifestyle.

Onze missie

Wij leveren maatwerk op gebied van training, voeding en sportmassage.

Onze visie

Onze visie is om duizenden mensen in Zoetermeer te helpen een versnelling omhoog te schakelen in hun fysiek en lifestyle. Op een duurzame manier met je lichaam omgaan wordt de norm. 

Commitment

Wij stellen een aantal eisen aan onze klanten. Dit heeft als voordeel dat je als klant hoge kwaliteit en betrokkenheid terug kan verwachten. Jouw persoonlijke trainer houdt je scherp en heeft kennis van zaken. Op deze manier kunnen wij je helpen naar het resultaat wat jij voor ogen hebt. Waarschijnlijk vraag je je nu af: ‘wat zijn dat voor eisen?’ Die vraag is kort te beantwoorden door: ‘commitment’.

 

Wat houdt dit precies in:

Commitment is jezelf volledig wijden aan een afspraak die je maakt met zowel jezelf, als een ander. Dit kan gaan over het op tijd komen bij een training, maar ook over de afspraak dat je samen met jouw personal trainer achter jouw doelen aan gaat, ook als er hindernissen op jouw pad komen.

Onze kwaliteit

  • Bij ons staat kwaliteit voorop. Al onze trainers, sportmasseurs en voedingscoaches hebben verstand van zaken en hebben passie voor het vak.
  • Daarnaast worden onze trainers extra opgeleid door Bas. Hij is ook werkzaam geweest als fysiotherapeut en orthopeed en heeft een ongelofelijke bak ervaring en kennis!
  • Iedereen wordt door Bas aangeleerd om vanuit verschillende perspectieven te kijken naar het menselijk lichaam. Zo leren wij niet alleen te kijken door de ogen van een personal trainer, maar ook als een fysiotherapeut en sportmasseur. Dit is volgens onze filosofie de ultieme combinatie om de beste resultaten te behalen.
qrf

Sverre Kersten

Personal Trainer | Lifestylecoach | Oprichter
bas

Bas

Personal Trainer | Sportmasseur | Opleider
cora

Cora

Personal Trainer | Sportmasseuse | Voedingscoach

Passie. Fitness als ‘a way of life’

Coach Sverre:

  • Fitness is mijn passie. Jezelf continue verbeteren. Omgaan met tegenslagen en belemmeringen en toch koers houden en doorgaan. Vanuit de juiste mindset. Het werd mijn way of life. Mijn life style. Een life style die je veel breder kunt trekken, naar alle aspecten in je leven.
  • Neem contact met ons op, dan kijken we samen hoe we je kunnen helpen.

Gratis fitcheck (intake)?

Ik ben Sverre, ik woon al mijn hele leven in Zoetermeer. Ik ben opgegroeid in een fijn gezin met ouders die achter mij staan. Mijn vader zei vaak: ‘jij kan alles’ Als kind zei me dat niet zo veel. Het klinkt ook als een redelijk standaard uitspraak zonder diepere betekenis. Maar naarmate ik ouder werd begon ik steeds meer te beseffen dat het klopt. Zolang je een realistisch beeld hebt van de werkelijkheid en je er echt voor inzet, kun je daadwerkelijk alles bereiken wat je wilt.
Fitness was een van de eerste dingen waar ik écht passie voor had. Iets waar ik elke dag energie in kon stoppen om beter te worden (en nog steeds!)
Ik sta heel positief in het leven en heb een duidelijk beeld voor de toekomst.
Hoe ik fitness zie, is niet simpelweg aan wat gewichten trekken en duwen. Ik heb zelf ervaren dat als je op het gebied van sport/fitness blijft streven naar verbetering, je dit ook zal kunnen terugbrengen in andere aspecten van het leven.
Omgaan met tegenslagen en belemmeringen en toch doorgaan.
Wat mij enthousiast maakt is het overbrengen van die mentaliteit en de kennis om samen jouw doelen te behalen.
Tijdens mijn ‘fitness journey’ liep ik tegen een flink aantal dingen aan. Ik heb een lichaamsbouw die erg moeilijk aankomt in gewicht. Ik was altijd de dunste in zowel vet als spiermassa. Ook vond ik het storend dat je vaak op het verkeerde been gezet wordt, ondanks dat heel YouTube en Instagram vol staat met (zelfbenoemde) fitnessgoeroes.
Door samen met mij als personal trainer aan de slag te gaan, zorgen we er samen voor dat je niet jouw tijd verspilt aan trainingsmethodes optimaal zijn.

 

Wat techniek betreft gaan we voor de 10. Ik ben perfectionistisch en weet dat op een positieve manier in te zetten om het maximale uit de trainingen te halen.
Door op jonge leeftijd geobsedeerd te raken met verbetering, kan ik trots terug kijken op wat ik op mijn 20e al heb bereikt wat betreft mijn fysiek, mindset en bedrijf. Dat we met FitGrid gaan voor de hoogste kwaliteit voor onze klanten geeft mij een goed gevoel. I.C.M. het commitment dat we aangaan met de klant zorgt dit ervoor dat iedereen positief is en zijn doelen behaald. Dit geeft als coach een voldaan gevoel.

 

Mocht je je herkennen in mijn verhaal, laten we dan eens een vrijblijvend gesprek in plannen. Tot snel!

Gezond zijn en vollop genieten van alles wat het leven te bieden heeft : Sporten en gezond en weloverwogen eten ondersteunen dat als geen ander. Mensen begeleiden naar een beter fysiek en/of een gezondere life-style is mijn passie. Een gezonde geest in een gezond lichaam is mijn streven!