Over ons

Onze missie

FitGrid is een jong bedrijf. Wij leveren maatwerk op gebied van training, voeding en sportmassage. 

Commitment

Als klant wil je er vanuit kunnen gaan dat je jouw doelen daadwerkelijk bereikt bij ons. We doen er alles aan om dit te realiseren. Om dit mogelijk te maken is er een commitment nodig tussen jou en de trainer.

Wat houdt commitment precies in?

Commitment is jezelf volledig wijden aan een afspraak die je maakt met zowel jezelf, als een ander. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het op tijd komen bij een training.

Maar wat we hier voornamelijk mee bedoelen is dat je samen met jouw personal trainer achter jouw doelen aan gaat, ook als er hindernissen op jouw pad komen.

Onze visie

Ons doel is om meer dan duizend mensen in Zoetermeer te helpen een versnelling omhoog te schakelen in hun fysiek en lifestyle. Op een duurzame manier met je lichaam omgaan wordt de norm.

Onze kwaliteit

  • Bij ons staat kwaliteit voorop. Al onze trainers, sportmasseurs en voedingscoaches hebben verstand van zaken en hebben passie voor het vak.
  • Daarnaast worden onze trainers extra opgeleid door Bas. Hij is ook werkzaam geweest als fysiotherapeut en orthopeed en heeft een ongelofelijke bak ervaring en kennis!
  • Iedereen wordt door Bas aangeleerd om vanuit verschillende perspectieven te kijken naar het menselijk lichaam. Zo leren wij niet alleen te kijken door de ogen van een personal trainer, maar ook als een fysiotherapeut en sportmasseur. Dit is volgens onze filosofie de ultieme combinatie om de beste resultaten te behalen.
Video afspelen

Sverre kersten

Personal Trainer | Lifestylecoach | Oprichter

Video afspelen

Bas

Personal Trainer | Sportmasseur | Opleider

Video afspelen

Cora

Personal Trainer | Sportmasseuse | Voedingscoach

Passie. Fitness als ‘a way of life’

Coach Sverre:

Fitness is mijn passie. Jezelf continue verbeteren. Omgaan met tegenslagen, belemmeringen en toch koers houden vanuit de juiste mindset. Het werd mijn way of life. Mijn lifestyle. Een lifestyle die je veel breder kunt trekken, naar alle aspecten in je leven.

Recensies over de trainers

Sander Nelemans

Sverre heeft een rustige karakter. Hij heeft oog voor detail. Nadruk op het technisch correct uitvoeren van de oefeningen zijn belangrijke speerpunten in zijn lessen. Ook van een lolletje in hij niet vies, wat uiteraard niet mag ontbreken. Ik merk aan Sverre dat hij het leuk vindt om mensen te helpen en ze te zien ontwikkelen. Mede daardoor baal ik ervan als ik een keer niet kan. Het is enkele keren voorgekomen dat ik BIJNA had afgezegd, telkens ben ik tóch gegaan. Deze (karakter eigenschappen) zijn erg van belang geweest. Er moet immers een goede klik zijn met de personal trainer om het gehele proces te laten slagen.

Ragenie jawalapersad

Sverre Kersten is een goede personal trainer. Hij houd erg veel rekening met je eigen wensen, je situatie, je mentale- en fysieke gezondheid. Hij maakt dit bespreekbaar. Doordat de trainingen speciaal worden opgesteld per persoon zijn de training erg effectief en tegelijkertijd leuker om te volgen. Naast dat de trainingen erg effectief zijn is het ook erg gezellig met Sverre. Hij zorgt ervoor dat de trainingen niet saai zijn.

Gerwin Shakur

Ik train nu een jaar bij Sverre en ik kan niet meer zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Hij weet wat nodig is om je te brengen naar het resultaat wat je voor ogen hebt. Ik vind dat Sverre veel kennis heeft en dat op een duidelijke manier weet over te brengen. Echt een aanrader!

Richard Marijt

Jaren lang “Zelf” gefitnest maar na een blessure aan mijn schouder naar Sverre toe gegaan om mijn techniek tijdens het trainen te verbeteren. Mijn techniek tijdens het sporten is nu veel beter maar ook mijn lichaamshouding gedurende de dag of op kantoor is gezonder.

Maitri

Uiteindelijk toch die stap genomen om personal training te ondergaan bij Bas van Fitgrid. Ik ben 10 kilo afgevallen. Ik voel me fitter en gezonder. Ook heb ik ontzettend veel nieuwe dingen geleerd waar ik ook na het traject veel aan heb. Daarnaast ben ik flink sterker geworden. Ik kan nu zelfs een pull-up, wat me al lange tijd heel gaaf leek om te kunnen! Ik zou het een ieder aanbevelen.

GRATIS FITCHECK (INTAKE)?

Sverre is een rustige trainer. 

Zijn specialiteit is een sterk en/of gespierd lichaam opbouwen.

Zijn motto is: Liever een stapje naar beneden, dan vol gas de verkeerde berg beklimmen. 

(Oftewel: Een kritische blik op de techniek.)

Bas is een energieke en enthousiaste trainer. 

Hij heeft een achtergrond in de fysiotherapie. 

Hij kan door zijn ervaring en kennis bijna iedereen helpen maar zijn specialiteit is toch wel: HIT trainingen en omgaan met speciale klachten.

 

Heb jij iemand nodig die je echt naar de next level pusht? Cora houdt ontzettend van hard trainen. Knallen! Ze let hierbij uiteraard op of je niet te ver gaat en of de techniek niet achteruit gaat. Voeding is een grote passie van Cora. Hier kan ze je ook perfect bij helpen mocht dat nodig zijn.