Over ons

 Personal trainer Sverre

“Fitness is mijn passie. Jezelf continue verbeteren. Omgaan met belemmeringen en toch koers houden. Het is een lifestyle die je veel breder kunt trekken, naar alle aspecten uit je leven. Ik vind het gaaf om dit over te brengen.”

Waarom FitGrid?

  • Garantie: In 3 maanden de juiste manier van krachttraining beheersen.
  • Privé-personal trainingsstudio
  • Gespecialiseerd in techniek
  • NASM gecertificeerd
  • 97% beveelt ons aan
  • Alléén maar positieve recensies
FitGrid
5.0
Gebaseerd op 25 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Onze garantie

Hoe wij onze belofte waar maken?

Wij houden het simpel. Ons doel is dat je iets leert. Daardoor raak je niet afhankelijk van jouw personal trainer.

Nummer 1 prioriteit is; de basisbewegingen technisch correct uit kunnen voeren. We wisselen niet onnodig veel in oefeningen. Anders krijg je nooit iets écht goed onder de knie.

Je kan training zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. Daarom is er ook ongelofelijk veel te bereiken! De ene persoon heeft wat meer behoefte aan variatie dan de ander. Jouw personal trainer zal ook hier, de personal trainingen op afstemmen.

Werkervaring Personal Trainer Sverre Kersten

Fitness / krachttraining

Na het begeleiden van zo’n 100+ mensen voor dit doel weet Sverre alles zo over te brengen dat hij een garantie kan geven.

“Binnen 3 maanden correcte techniek.”

“Na 3 maanden weet je alles om zelfstandig verder te kunnen.”

Levensstijl & voeding

Sverre heeft voor 2 jaar als coach gewerkt bij ‘Active lifestyle club’ voor doelen als: Afvallen, spiergroei, sterker worden, meer energie en gezond ouder worden.

(Top) sport

Krachttraining inzetten als ondersteuning voor een sport is een vak apart. De combinatie van een gestructureerd programma en persoonlijke aanpassingen gaande weg, zorgt telkens weer voor fantastische resultaten.

Zo traint golfleraar Marco van Noort (59) al meer dan 2 jaar onder begeleiding van Sverre Kersten. Dit jaar (2023) ziet het ernaar uit dat hij weer in de top mee kan komen.

Revalidatie

De afgelopen jaren is het nog maar zelden nodig dat er iemand doorverwezen moet worden naar een fysiotherapeut. Door de ruime ervaring in het analyseren van bewegingen kunnen bijna alle problemen met personal training opgelost worden.

Hardloop wedstrijden

Sverre Kersten heeft verschillende groepen begeleid naar hardloopwedstrijden van 4,5 km tot en met de halve marathon.

Bootcamps

Een jaar lang heeft Sverre bootcamps verzorgt voor verschillende bedrijven. Met de uitdaging om complete teams op een leuke manier fit te krijgen. Alle aspecten van fitheid werden in deze trainingen aangepakt.

 Intrinsieke motivatie

Zonder intrinsieke motivatie ga je het niet redden.

Wij zijn er voor de mensen die een doel voor ogen hebben. Voor jou die niet áltijd gemotiveerd is (want dat is niemand) maar wel écht wilt. Tijdens de personal training leer je alles om dat doel te behalen.

Fysiotherapeut 

Mijn ervaring als fysiotherapeut gecombineerd met de personal training van Sverre. Dat resulteert altijd in hoge kwaliteit begeleiding.

Bas

Video afspelen

Gratis persoonlijk advies ?