Over ons

Waarom FitGrid?

De juiste manier van krachttraining zorgt voor meer zelfvertrouwen, energie en een krachtig mooi lijf.

Met behulp van personal training bij Fitgrid , leer je in een paar maanden alles waar je jaren lang profijt van hebt.

 Intrinsieke motivatie

Wij als trainers zijn er om jou op het juiste pad te houden voor jouw doel. Echter ga je het zonder intrinsieke motivatie niet redden.

Wij zijn er voor de mensen die een doel voor ogen hebben. Voor jou die niet áltijd gemotiveerd is (want dat is niemand) maar wel écht wilt. In de personal trainingen leer je alles om dat doel te behalen.

Kwaliteit

Bij ons staat kwaliteit voorop. Al onze trainers en sportmasseurs hebben verstand van zaken en hebben passie voor het vak.

Daarnaast worden onze trainers extra opgeleid door Bas. Hij is ook werkzaam geweest als fysiotherapeut en orthopeed en heeft een ongelofelijke bak ervaring en kennis! Iedereen wordt dus door Bas aangeleerd om vanuit verschillende perspectieven te kijken naar het menselijk lichaam. Dit is volgens onze filosofie dé manier om de beste resultaten te behalen.

Video afspelen

Sverre kersten

Personal Trainer | Lifestylecoach | Oprichter

Video afspelen

Bas

Personal Trainer | Sportmasseur | Opleider

Video afspelen

Cora

Personal Trainer | Sportmasseuse | Voedingscoach

Passie. Fitness als ‘a way of life’

Coach Sverre:

Fitness is mijn passie. Jezelf continue verbeteren. Omgaan met tegenslagen, belemmeringen en toch koers houden vanuit de juiste mindset. Het werd mijn way of life. Mijn lifestyle. Een lifestyle die je veel breder kunt trekken, naar alle aspecten in je leven.

Recensies over de trainers

FitCheck of proeftraining aanvragen?