Bedrijfsfitness

Samen aan de slag voor een gezond team! Het is mogelijk om dit te doen met korting via jouw werkgever!

Kwaliteit

NASM gecertificeerd,
Alléén maar positieve recensies, gespecialiseerd in de techniek.

Persoonlijk

Een plan om op maat voor jou als werknemer / opdrachtnemer en eventueel voor het bedrijf.

Techniek

Krachttraining, bootcamps of hardlooptrainingen. Techniek staat voorop.

Bedrijfsfitness is samen werken aan een gezond team!

Jullie hebben veel te maken met ziekmeldingen. Ook is er over het algemeen te weinig energie in het team. De resultaten zijn nog wel okay maar jullie weten dat er veel meer uit te halen valt.

Investeren in jullie collectieve gezondheid

Een fitte medewerker is productiever én verzuimt minder. Fitte medewerkers zijn bovendien creatiever en hebben meer plezier in hun werk. Voor de teamspirit doet het ook veel goeds om gezamenlijk meer aandacht te besteden aan sporten en goede voeding.

bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness heeft een groot financieel (belasting)voordeel

Medewerker

Belast loon ruilen voor een onbelast fitness abonnement. Het belastingvoordeel is gelijk aan het percentage loonbelasting dat hij afdraagt. Bekijk de tarieven

Werkgever

Door het bruto/netto uitruilen van een abonnement bespaart een bedrijf op de afdracht van sociale werkgeverslasten. Daarnaast kan je als werkgever ervoor kiezen om een deel of de volledige kosten van een fitness abonnement te vergoeden via de werkgeversbijdrage.

Over FitGrid

FitGrid biedt een breed scala aan diensten met betrekking op de gezondheid.

Wij zijn specialist op gebied van techniek. Dit is essentieel bij hardloop trainingen en krachttraining om blessures te voorkomen.

Naast personal training verzorgen wij ook bootcamps en voedingspresentaties voor bedrijven.

Zeer professionele begeleiding met duidelijk uitleg. Dankzij Sverre weet ik hoe ik de juiste training uitvoer
Chanel Strijdhaftig
Chanel Strijdhaftig
2023-03-13
Ik en mijn zusje doen duo training bij sverre en we zijn heel erg tevreden hoe het gaat. Voorheen toen wij samen naar de gym gingen wisten wij niet wat we moesten doen welke oefeningen nu we bij sverre trainen weten wij op een juiste manier de oefeningen te doen sverre is een top personal trainer.
Meredith Strijdhaftig
Meredith Strijdhaftig
2023-03-13
Sverre is een expert die met zijn bijzondere aanpak elke training zeer effectief maakt. Behalve dat hij vriendelijk en gemakkelijk in de omgang is, staat hij altijd klaar om vragen te beantwoorden en klanten te helpen. Hij kent heel goed de spieren en de manier waarop het lichaam beweegt. Het is geweldig om mensen te motiveren om door te gaan en hen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken.
Simona Klokočovnik
Simona Klokočovnik
2023-03-12
Super! Erg fijne sfeer. Schoon en goed geregeld!
Pepper Lee
Pepper Lee
2023-02-22
Eerste ervaringen zijn erg positief! Sverre is een rustige en deskundige trainer die enthousiast met je aan de slag gaat om je doel te bereiken. Met recht personal training omdat je ook nog eens in een privé locatie traint!
Robin Blokland
Robin Blokland
2023-02-17
Sverre is sinds november mijn personal trainer de persoonlijke aandacht en vooral het richten op mijn doelen vind ik heel erg fijn, hij geeft je goed uitleg tijdens het trainen en leert je de techniek goed aan. Super begeleiding! Zeker een aanrader voor jong en oud!!
Rumeysa Yildiz
Rumeysa Yildiz
2023-01-30
Goede ervaring met de Personal Trainers van Fit-Grid. veel geleerd over fitness-oefeningen met specifieke work-outs. Traint je gericht naar jouw eigen persoonlijke doelen. Persoonlijk, makkelijk te benaderen en oog voor jouw fitnessproces. Ik ga er maanden met veel plezier ernaar toe.
Bedir Şentürk
Bedir Şentürk
2023-01-27
Sinds 2 jaar train ik bij Sverre. Als golfleraar is het goed te trainen met iemand die echt verstand van zaken heeft, plezierig in de omgang is en snel en flexibel kan schakelen in trainingsprogramma's en afspraken. Allemaal in een discrete sfeer. Keep it up.
Marco van Noort
Marco van Noort
2022-12-01
Ik train nu sinds januari bij Sverre van Fidgrit en ben er heel blij mee. Vooral de persoonlijke aandacht en het inspelen op mijn eigen doelen ervaar ik als zeer fijn. In mijn werk sta ik vaak in 1 bepaalde houding die best belastend is voor mijn schouders en bovenarmen. Sverre heeft er voor gezorgt dat door het versterken van meerdere spieren in schouders en bovenarmen dit minder zwaar is.
Monica Kersten
Monica Kersten
2022-09-10
Maak kennis met Personal Trainer Sverre