Bedrijfsfitness Zoetermeer

Korting via jouw werkgever!

Resultaat gegarandeerd

Gecertificeerde en ervaren trainers. 99% raadt ons aan. Alléén maar positieve recensies.

Persoonlijke aanpak

Een plan op maat voor jou als werknemer óf werkgever.

Blessurevrij sporten

Krachttraining, bootcamps of hardlooptrainingen. Techniek staat voorop.

Over FitGrid

FitGrid Zoetermeer biedt een breed scala aan diensten met betrekking op de gezondheid.

Wij zijn specialist op gebied van techniek. Dit is essentieel bij hardloop trainingen en krachttraining om blessures te voorkomen.

Naast bedrijfsfitness gericht op de werknemer, verzorgen wij ook bootcamps en voedingspresentaties voor bedrijven.

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 44 recensies
Ik heb met veel plezier personal training gevolgd bij Sverre van FitGrid. Alle oefeningen werden duidelijk uitgelegd, echt persoonlijke begeleiding op maat! Ik merkte na een aantal maanden duidelijk verschil in mijn lichaam en voelde mij ook een stuk zelfverzekerder in de sportschool. Ik kan iedereen FitGrid aanraden!
Esmée van de Laarschot
Esmée van de Laarschot
2023-08-08
Een paar maanden personal training gehad van Sverre. Hele fijne begeleiding en veel geleerd. Ik ben nu veel zelfverzekerder geworden in de sportschool, omdat mijn houding beter is en ik beter begrijp hoe ik bepaalde oefeningen op de juiste manier moet uitvoeren. Echt een aanrader!
Mandy van Es
Mandy van Es
2023-07-30
Samen met mijn moeder sporten we nu 5 maanden hier. Hele fijne en gezellige manier van personal training, goede begeleiding bij de oefeningen. Zowel voor jong en oud. Personal tot en met de muziek aan toe. Schone ruimte met genoeg materialen. Altijd flexibel als je een dag niet kan, zelfs met mogelijkheid tot vervanging door een collega. Zeker een aanrader!
Linda
Linda
2023-07-24
Ik ben zeer tevreden met de fitnessruimte. De sfeer is prettig, de klanten zijn vriendelijk en de professionele begeleiding helpt me enorm bij mijn ontwikkeling als personal trainer.
Tim Heskes
Tim Heskes
2023-07-21
Erg gezellig en de hulp is erg goed
Eric Simon
Eric Simon
2023-07-08
Na een zware rugoperatie durfde ik niet meer te sporten. Toch was dit wel het advies van de chirurg. Ik moest mijn lijf sterker maken. Door de positieve en deskundige begeleiding van Sverre en Tim sport ik weer en ga ik zelfs steeds een stapje verder. Ik ben weer trots op mijzelf. Marga.
Marga van der Zwet
Marga van der Zwet
2023-06-27
Ik wou PT omdat, ik een goeie houding wou en mijn technieken wou verbeteren. In 2 maanden tijd is dit enorm snel gegaan, ik heb al heel veel onder controle. door de PT lessen te nemen, werd ik alleen maar meer gemotiveerd om nog meer te gaan sporten, ik heb meer verschil gezien dan ooit! Bedankt FitGrid!
Arina Rose
Arina Rose
2023-06-25
Fitgrid is de plaatst om gemotiveerd te raken. En aan je doelen te werken. In 3 maanden ga leer je echt heel veel van Sverre en hij geeft je ook echt de juiste begeleiding
Jerome’s Sloopwerken
Jerome’s Sloopwerken
2023-06-24
Sinds 4 maanden bij Fitgrid aan het trainen en bevalt prima. Sverre weet je op een deskundige en rustige manier te motiveren om tot het uiterste te gaan. Dit was bij mij al snel bereikt, maar door zijn professionaliteit en gezonde dosis humor krijgt hij mij toch wekelijks een stapje verder. Had niet verwacht mij in zo’n korte tijd al zo fit te voelen. Echt een aanrader!
Gerd-Jan Vervloed
Gerd-Jan Vervloed
2023-06-21
Met lood in mijn schoenen besloot ik de sprong te wagen en contact op te nemen met Sverre van Fitfrid. We hebben mijn doelen besproken en Sverre heeft een plan van aanpak gemaakt om mijn lichamelijke situatie te verbeteren. En er is heel wat om te verbeteren: gammele knieën, problemen met mijn evenwichtsorgaan en ga zo maar door. Sverre heeft vanaf het begin af aan een zeer goed trainingspak opgezet en altijd rekening gehouden met mijn (on-) mogelijkheden. Inmiddels ben ik alweer 1.5 jaar verder en sport ik inmiddels twee keer per week bij Sverre. Ik zie duidelijk verschil in mijn kracht, uithoudingsvermogen en algehele kunnen. Fitgrid is inmiddels mijn happy place. Ik raad iedereen aan die twijfelt om ook de sprong te nemen en bij Sverre te komen sporten. Sverre zal je niet teleur stellen!
Miranda Opdam
Miranda Opdam
2023-04-20
Bedrijfsfitness Zoetermeer duo

Bedrijfsfitness heeft een groot financieel (belasting)voordeel

Medewerker

Belast loon ruilen voor een ónbelast fitness abonnement. Het belastingvoordeel is gelijk aan het percentage loonbelasting dat hij afdraagt.

Werkgever

Door het bruto/netto uitruilen van een abonnement bespaart een bedrijf op de afdracht van sociale werkgeverslasten. Daarnaast kan je als werkgever ervoor kiezen om een deel of de volledige kosten van een fitness abonnement te vergoeden via de werkgeversbijdrage.

begeleiding personeel

Bedrijfsfitness is samen werken aan een gezond team!

Jullie hebben veel te maken met ziekmeldingen. Ook is er over het algemeen te weinig energie in het team. De resultaten zijn nog wel okay maar jullie weten dat er veel meer uit te halen valt.

Investeren in jullie collectieve gezondheid

Een fitte medewerker is productiever én verzuimt minder. Fitte medewerkers zijn bovendien creatiever en hebben meer plezier in hun werk. Voor de teamspirit doet het ook veel goeds om gezamenlijk meer aandacht te besteden aan sporten en goede voeding.

bedrijfsfitness Zoetermeer buitentraining