Voedings- en Levensstijlcoaching

Voor wie?

Heb jij met hard trainen nog niet de resultaten behaald die je voor ogen hebt? 

De juiste keuzes maken en weten wat voeding met je doet gaat het verschil maken!

Met voeding coaching leer je een voedingspatroon aan waar je de rest van je leven wat aan hebt. We gaan voor realistisch en effectief.

herken je dit?

Je wilt verandering. Het gaat zo niet langer.. Je gooit alles om. Je begint met hard trainen en je start een streng dieet. Je valt 10 kilo af. Doel bereikt. Je stopt met het dieet en de kilo’s komen na al je harde werk gewoon weer terug..

Of misschien is jouw doel wel spiermassa aankomen. Maar hoe hard je ook traint, het lijkt wel alsof het nauwelijks resultaat oplevert.

Wat kun je verwachten:

Met behulp van jouw persoonlijke voeding coach leer je een effectief voedingspatroon aan. Waarbij je niet elke dag het zelfde hoeft te eten en niet telkens met een honger gevoel zit.. Het kan!

Ga voor de lange adem en je zult je vrolijker, zelfverzekerder en fitter voelen! Ook zul je alleen op deze manier je resultaat kunnen behouden.

Soms zit het hem niet in trainingstechnieken en trainingsmethoden. Het gaat soms over de juiste keuzes maken in meerdere aspecten van het leven. Dit kan gaan over voeding, slaap, werk en privé. Situaties in je werk en prive kunnen stess met zich meebrengen. En drukke planningen kunnen je weerhouden van een gezond leven.

Met persoonlijke begeleiding zul je deze zaken op orde krijgen en toewerken naar een fantastisch resultaat!

Omslagpunt voor coach Sverre

Op de foto zie je coach Sverre. Het verschil tussen de twee foto’s is puur behaald door aanpassingen qua lifestyle. Exclusief sport! 

Sverre: “Ik zat in een klein dipje wat energie betreft, tijdens de corona periode. Mijn trainingen waren niet optimaal doordat de sportscholen dicht waren vanwege de maatregelen. (Onze eigen PT-studio was toen nog niet geopend.) Om mijn energie en drive weer terug te krijgen besloot ik all-in te gaan met mijn voeding en op andere aspecten zoals slaappatroon en werkroutine. Het resultaat laat zien hoe belangrijk deze dingen zijn naast het trainen.”

Welk pakket past bij jou?

 • Het Pitstop abonnement is bedoeld voor mensen die geen of nauwelijks hulp nodig hebben qua mindset, motivatie, en het toepassen van de kennis die ze opdoen. Dit abonnement gaat puur over kennisoverdracht.
 • Het cockpit abonnement is de aller beste begeleiding die FitGrid biedt op het gebied van voeding! Onze voeding coach zal je alles leren en zal je daarnaast ook helpen de nieuwe gewoonten te integreren in je leven! 
 • Bekijk hieronder de pakketten en zie de verschillen.

"Mijn focus was: het veranderen van mijn lichaamscompositie. Dat is heel goed gelukt! Mijn spiermassa is significant verhoogd en mijn kracht is verdubbeld. Visueel is er ook het nodige veranderd." ~Sander Nelemans

Pitstop

1x voeding coaching per maand
80 Per maand
 • Duur: 6 maanden
 • Persoonlijk voedingsschema
 • 1x per maand een coaching gesprek
 • Praktisch toepasbare lijsten van calorierijke en caloriearme producten en eiwitrijke producten.
 • Stel al je vragen tijdens de maandelijkse coaching gesprekken. (Max 1 uur)

cockpit

2 tot 4 x voeding coaching per maand
200
155 Per maand
 • Duur: 6 maanden
 • Persoonlijk voedingsschema
 • Gemiddeld 2x per maand een coaching gesprek
 • Praktisch toepasbare lijsten van calorierijke en caloriearme producten en eiwitrijke producten.
 • Je kunt bij je coach terecht met al je vragen over voeding en mindset. Ook via whatsapp buiten coaching gesprekken om.
korting

GRATIS FITCHECK (INTAKE)?