Recensies FitGrid

We laten onze klanten graag voor ons spreken.

Video afspelen over Annemieke review fitgrid

Wat zeggen onze klanten over FitGrid Personal Training?

De personal training vindt plaats in de privé-studio in Zoetermeer. Wil je liever samen met een vriend(in) aan jullie doelen werken? Dit moedigen wij alleen maar aan!

Zeer professionele begeleiding met duidelijk uitleg. Dankzij Sverre weet ik hoe ik de juiste training uitvoer
Channel Strijdhaftig
channel (1)
marco (1) (1)
Sinds 2 jaar train ik bij Sverre. Als golf leraar is het goed te trainen met iemand die echt verstand van zaken heeft. Plezierig in de omgang. Kan snel en flexibel schakelen in trainingsprogramma’s en afspraken. Allemaal in een discrete sfeer.
Marco van Noort
monica bulgarian (1) (1)
Ik train nu sinds januari 2021 bij Sverre van Fitgrid en ben er heel blij mee! Vooral de persoonlijke aandacht en het inspelen op mijn eigen doelen ervaar ik als zeer fijn. In mijn werk sta ik vaak in 1 bepaalde houding die best belastend is voor mijn schouders en bovenarmen.

Sverre heeft ervoor gezorgd dat dit nu minder zwaar gaat. Dit is gelukt door het versterken van mijn armen en kleine spieren in mijn schouders.
Monica Kersten
Eerst wilde ik vooral fit worden, in de breedste zin van het woord. Ik ben en voel me nu een (jaar later) ook vele malen fitter.

Maar de personal training van Sverre is véél meer dan alleen fit worden. Ik vind het moeilijk met woorden te omschrijven. Ik ben het élke maand leuker gaan vinden. Wat ik zelf heel fijn vind is de teamspirit die je met je trainer hebt. Je werkt samen naar een doel toe. daardoor zeg je ook niet zomaar af. Wat dat betreft werkt het dus echt als een stok achter de deur.

Voordat ik begon met personal training hoopte ik dat personal training niet zo cliché was. Dat iemand je maar eindeloos blijft aanmoedigen terwijl je allang je best doet. Het tegengestelde was waar. Personal trainer Sverre voelt aan wanneer je gemotiveerd moet worden en wanneer je juist in je focus bent.
Laura Verdoes
foto laura pull-up (1) (1)
Ik en mijn zusje doen duo training bij Sverre en we zijn heel erg tevreden hoe het gaat. Voorheen toen wij samen naar de gym gingen wisten wij niet wat we moesten doen, welke oefeningen. Nu we bij Sverre trainen weten wij op een juiste manier de oefeningen te doen. Sverre is een top personal trainer!
Meredith Strijdhaftig
meredith (1) (1)
Super! Erg fijne sfeer. Schoon en goed geregeld!
Pepper en Mauro
Gegarandeerd resultaat met personal trainer fitgrid
bedir-bijgewerkt-scaled-1 (1) (1)
Goede ervaring met de Personal Trainers van FitGrid. veel geleerd over fitness-oefeningen met specifieke work-outs. Traint je gericht naar jouw eigen persoonlijke doelen. Persoonlijk, makkelijk te benaderen en oog voor jouw fitnessproces. Ik ga er maanden met veel plezier ernaar toe.
Bedir
Sverre is sinds november mijn personal trainer de persoonlijke aandacht en vooral het richten op mijn doelen vind ik heel erg fijn, hij geeft je goed uitleg tijdens het trainen en leert je de techniek goed aan. Super begeleiding! Zeker een aanrader voor jong en oud!!
Rumeysa
rumeysa-fit-grid (1) (1) (1)
Jaren lang “Zelf” gefitnest maar na een blessure aan mijn schouder naar Sverre toe gegaan om mijn techniek tijdens het trainen te verbeteren. Mijn techniek tijdens het sporten is nu veel beter maar ook mijn lichaamshouding gedurende de dag of op kantoor is gezonder.
Richard Marijt
Ik heb voorheen in mijn eentje getraind, met vrienden, bootcamps maar sporten met een personal trainer is voor mij de beste keuze geweest omdat ik daarmee het beste resultaat heb behaald en consequenter ben gaan sporten. Ik vind het ook uitdagender om samen met een coach te trainen omdat hij je uit je comfort zone kan halen en daardoor kan ik blijven groeien.

Voorheen MOEST ik van mezelf sporten en nu WIL ik graag sporten. Meer doorzettingsvermogen, spiergroei, conditie. Sporten heeft ook een positief invloed op mijn voedingspatroon. Ik ben bewuster en gezonder gaan eten. Tevens kampte ik jarenlang met lage rugklachten vanwege een matige lordose. Nu ben ik nu klachtenvrij!
Kamilia Bouachmir
Super begeleiding, veel kennis. Ook bij lichamelijke ongemakken de juiste oefeningen. En voor mij heel belangrijk; professionele begeleiding bij het aanleren van de juiste technieken om blessures te voorkomen.
Judith Termaten
Zonder de motivatie van Sverre was het mij nooit gelukt om dit resultaat neer te zetten. Door de personal training kreeg ik de discipline om consequent te trainen en meer bewust te zijn van mijn voeding.

Ik ben 5 kilo kwijt terwijl ik mijn spiermassa heb vergroot.
Alisina Hariwa
Ik durfde het zelf nog niet aan, omdat ik bang was dat het geen verschil zou maken. Ook dacht ik dat ik het zelf niet vol zou kunnen houden. De onzekerheid maakte het moeilijker om te starten.

Door hulp van mijn p.t. durfde ik deze uitdaging beter aan. Door de manier waarop mijn p.t. met mij omgaat heb ik genoeg zelfvertrouwen om elke week te komen. Mijn lichaam is in de afgelopen maanden al een stuk sterker geworden. Ik zou dit aan iedereen in mijn omgeving aanbevelen, maar vooral aan vrouwen die onzeker zijn over hun lichaam. Waardoor de drempel naar de sportschool erg hoog is.

Sverre Kersten is een goede personal trainer. Hij houd erg veel rekening met je eigen wensen, je situatie, je mentale- en fysieke gezondheid. Hij maakt dit bespreekbaar. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning en heeft dit ook een positieve ontwikkeling op je zelfvertrouwen.
Ragenie jawalapersad
Mijn hypermobiliteit eist een technisch correcte uitvoer van oefeningen. Daarnaast hou ik niet van drukke sportscholen. De oplossing voor mij is het bezoeken van een Personal Trainer. Mijn focus was: het veranderen van mijn lichaamscompositie. Dat is heel goed gelukt! Mijn spiermassa is significant verhoogd en mijn kracht is verdubbeld. Visueel is er ook het nodige veranderd, wat ik bij tijd en wijle terugkrijg van vrienden en kennissen.

Een bijkomend voordeel lijkt te zijn dat mijn slaapapneu grotendeels is verdwenen. Ik zou personal training zeker aanraden. Immers: iedereen kan in de sportschool met gewichten smijten, dat wil echter niet zeggen dat wat je dan doet goed voor je is en/of dat je jouw doel behaald. Wat voor mij erg belangrijk is, is de goede klik tussen mij en mijn personal trainer Sverre. Als mij gevraagd werd ambassadeur te willen zijn voor FitGrid, dan antwoord ik daar volmondig JA! op.
Sander Nelemans

Voor wie is personal training?

Wil jij fit worden?

Betere (sport)prestaties leveren?

Of ben jij een fitnesser en herken je je hierin?

  • Je twijfelt of je de juiste oefeningen doet.
  • In de techniek wil je stappen maken.
  • Je vindt het prettig om jezelf te ontwikkelen in privacy.
personal trainer Zoetermeer

“Met recht PERSONAL training omdat je ook nog eens in een privé locatie traint!”