Recensies over FitGrid

FitGrid
5.0
Gebaseerd op 25 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Laura Verdoes

Voordat ik begon met personal training hoopte ik dat personal training niet zo cliché was. Dat iemand je maar eindeloos blijft aanmoedigen terwijl je allang je best doet. Het tegengestelde was waar. Je personal trainer voelt aan wanneer je gemotiveerd moet worden en wanneer niet. Eerst wilde ik vooral fit worden, in de breedste zin van het woord. Ik ben en voel me nu een (jaar later) ook vele malen fitter. Alleen door dit op deze manier te benoemen zou ik het écht tekort doen. Het is veel meer dan alleen fit worden. Ik vind het moeilijk met woorden te omschrijven. Ik ben het élke maand leuker gaan vinden. Personal training is echt iets wat je gewoon moet ondergaan. Dan pas besef je wat voor ongelofelijke meerwaarde het heeft! Laat je verrassen! Ga dit doen!
Wat ik zelf heel fijn vind is de teamspirit die je met je trainer hebt. Je werkt samen naar een doel toe. daardoor zeg je ook niet zomaar af. Wat dat betreft werkt het dus echt als een stok achter de deur.

Ragenie jawalapersad

Ik durfde het zelf nog niet aan, omdat ik bang was dat het geen verschil zou maken. Ook dacht ik dat ik het zelf niet vol zou kunnen houden. De onzekerheid maakte het moeilijker om te starten. Door hulp van mijn p.t. durfde ik deze uitdaging beter aan. Door de manier waarop mijn p.t. met mij omgaat heb ik genoeg zelfvertrouwen om elke week te komen. Mijn lichaam is in de afgelopen maanden al een stuk sterker geworden. Ik zou dit aan iedereen in mijn omgeving aanbevelen, maar vooral aan vrouwen en mannen die onzeker zijn over hun lichaam. Waardoor de drempel naar de sportschool gaan erg groot is. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning en heeft dit ook een positieve ontwikkeling op je zelfvertrouwen. Sverre Kersten is een goede personal trainer. Hij houd erg veel rekening met je eigen wensen, je situatie, je mentale- en fysieke gezondheid. Hij maakt dit bespreekbaar. Doordat de trainingen speciaal worden opgesteld per persoon zijn de training erg effectief en tegelijkertijd leuker om te volgen. Naast dat de trainingen erg effectief zijn is het ook erg gezellig met Sverre. Hij zorgt ervoor dat de trainingen niet saai zijn.

Sander Nelemans

Mijn hypermobiliteit eist een technisch correcte uitvoer van oefeningen. Daarnaast hou ik niet van drukke sportscholen. De oplossing voor mij is het bezoeken van een Personal Trainer. Dat is vaak een zeer kostbare aangelegenheid als je hoge kwaliteit wenst. Totdat ik werd gewezen op het bestaan van FitGrid en Sverre Kersten. Mijn focus was: het veranderen van mijn lichaamscompositie. Dat is heel goed gelukt! Mijn spiermassa is significant verhoogd en mijn kracht is verdubbeld. Visueel is er ook het nodige veranderd, wat ik bij tijd en wijle terugkrijg van vrienden en kennissen. Een bijkomend voordeel lijkt te zijn dat mijn slaapapneu grotendeels is verdwenen. Ik zou personal training zeker aanraden. Immers: iedereen kan in de sportschool met gewichten smijten, dat wil echter niet zeggen dat wat je dan doet goed voor je is en/of dat je jouw doel behaald. Intussen werken er 3 personal trainers bij FitGrid in Zoetermeer. Ze zijn zeer verschillend in karakter en hebben een eigen specialiteit, wat maakt dat iedere klant optimaal begeleid kan worden. Er moet immers een goede klik zijn met de personal trainer. Als mij gevraagd werd ambassadeur te willen zijn voor FitGrid, dan antwoord ik daar volmondig JA! op.

Kamilia Bouachmir

Ik twijfelde niet om te starten bij Bas van FitGrid omdat ik positieve verhalen had gehoord van mijn zus, Ouarda. Zij trainde al langere tijd bij Bas en dat gaf mij vertrouwen. Ik heb voorheen in mijn eentje getraind, met vrienden, bootcamps maar sporten met een personal trainer is voor mij de beste keuze geweest omdat ik daarmee het beste resultaat heb behaald en consequenter ben gaan sporten. Ik vind het ook uitdagender om samen met een coach te trainen omdat hij je uit je comfort zone kan halen en daardoor kan ik blijven groeien. Bas: "Wat voor resultaat heb je gemerkt?" Voorheen MOEST ik van mezelf sporten en nu WIL ik graag sporten. Meer doorzettingsvermogen, spiergroei, conditie. Sporten heeft ook een positief invloed op mijn voedingspatroon. Ik ben bewuster en gezonder gaan eten. Tevens kampte ik jarenlang met lage rugklachten vanwege een matige lordose. Nu ben ik nu klachtenvrij! Bas: "Aan wie zou je dit aanbevelen?" Aan mensen die met zelfstandig sporten geen resultaten boeken en mensen die een aangepast bewegingsschema willen i.v.m. mentale ( onzekerheid, angst etc) of lichamelijke beperkingen. Wat vind je van Bas als trainer ? Ik vind Bas een goede trainer omdat hij passievol in zijn werk staat. Ik ben tevreden over het werk wat hij levert. Hij is deskundig binnen zijn vakgebied. Hij beheerst de theoretische en praktische kennis omtrent het menselijk lichaam en bewegen. Daarnaast kan hij de kennis ook duidelijk en goed overbrengen op de klant. Bas heeft mij laten zien hoe je met voortdurende kleine verbeteringen zorgt voor een groot resultaat op de lange termijn.

Akshaj Badal

Goede locatie, makkelijk te bereiken, altijd beschikbaar voor vragen en heel leuk om samen met deze gasten te trainen!

Judith Termaten

Super begeleiding, veel kennis. Ook bij lichamelijke ongemakken de juiste oefeningen. En voor mij heel belangrijk; professionele begeleiding bij het aanleren van de juiste technieken om blessures te voorkomen.

Richard Marijt

Jaren lang “Zelf” gefitnest maar na een blessure aan mijn schouder naar Sverre toe gegaan om mijn techniek tijdens het trainen te verbeteren. Mijn techniek tijdens het sporten is nu veel beter maar ook mijn lichaamshouding gedurende de dag of op kantoor is gezonder.

Gerwin Shakur

Ik train nu een jaar bij Sverre en ik kan niet meer zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Hij weet wat nodig is om je te brengen naar het resultaat wat je voor ogen hebt. Ik vind dat Sverre veel kennis heeft en dat op een duidelijke manier weet over te brengen. Echt een aanrader!