Recensies over de trainers

Sander Nelemans

Sverre heeft een rustige karakter. Hij heeft oog voor detail. Nadruk op het technisch correct uitvoeren van de oefeningen zijn belangrijke speerpunten in zijn lessen. Ook van een lolletje in hij niet vies, wat uiteraard niet mag ontbreken. Ik merk aan Sverre dat hij het leuk vindt om mensen te helpen en ze te zien ontwikkelen. Mede daardoor baal ik ervan als ik een keer niet kan. Het is enkele keren voorgekomen dat ik BIJNA had afgezegd, telkens ben ik tóch gegaan. Deze (karakter eigenschappen) zijn erg van belang geweest. Er moet immers een goede klik zijn met de personal trainer om het gehele proces te laten slagen.

Laura Verdoes

Voordat ik begon met personal training hoopte ik dat personal training niet zo cliché was. Dat iemand je maar eindeloos blijft aanmoedigen terwijl je allang je best doet. Het tegengestelde was waar. Je personal trainer voelt aan wanneer je gemotiveerd moet worden en wanneer niet.

Eerst wilde ik vooral fit worden, in de breedste zin van het woord. Ik ben en voel me nu een (jaar later) ook vele malen fitter. Alleen door dit op deze manier te benoemen zou ik het écht tekort doen. Het is veel meer dan alleen fit worden. Ik vind het moeilijk met woorden te omschrijven. Ik ben het élke maand leuker gaan vinden. Personal training is echt iets wat je gewoon moet ondergaan. Dan pas besef je wat voor ongelofelijke meerwaarde het heeft! Laat je verrassen! Ga dit doen!

Wat ik zelf heel fijn vind is de teamspirit die je met je trainer hebt. Je werkt samen naar een doel toe. daardoor zeg je ook niet zomaar af. Wat dat betreft werkt het dus echt als een stok achter de deur.

Ragenie jawalapersad

Voordat ik startte personal training was ik bang dat het weinig verschil zou maken. Ook dacht ik dat ik het niet vol zou kunnen houden. Onzekerheid maakte het moeilijk om te starten.

Door hulp van mijn p.t. durfde ik deze uitdaging aan. Door de manier waarop mijn p.t. met mij omgaat heb ik genoeg zelfvertrouwen om elke week te komen. Ik train pas een paar maanden bij FitGrid maar mijn lichaam is nu al een stuk sterker geworden. (Ik kreeg eerst met moeite iets van 30 kilo van de grond. Nu kan ik met de juiste techniek al bijna het dubbele.)

Ik zou dit aan iedereen in mijn omgeving aanbevelen, maar vooral als je onzeker bent over je lichaam. Hierdoor is de drempel naar de sportschool erg groot. Bij FitGrid krijg je de juiste ondersteuning en voelt het vertrouwd!

Ragenie jawalapersad over trainer Sverre
Sverre Kersten is een goede personal trainer. Hij houd erg veel rekening met je eigen wensen, je situatie, je mentale- en fysieke gezondheid. Hij maakt dit bespreekbaar. Doordat de trainingen speciaal worden opgesteld per persoon zijn de training erg effectief en tegelijkertijd leuker om te volgen. Naast dat de trainingen erg effectief zijn is het ook erg gezellig met Sverre. Hij zorgt ervoor dat de trainingen niet saai zijn.