Recensies over FitGrid

Marco van Noort

Sinds 2 jaar train ik bij Sverre. Als golf leraar is het goed te trainen met iemand die echt verstand van zaken heeft. Plezierig in de omgang. Kan snel en flexibel schakelen in trainingsprogramma’s en afspraken. Allemaal in een discrete sfeer.

image00008

Richard Marijt

Jaren lang “Zelf” gefitnest maar na een blessure aan mijn schouder naar Sverre toe gegaan om mijn techniek tijdens het trainen te verbeteren. Mijn techniek tijdens het sporten is nu veel beter maar ook mijn lichaamshouding gedurende de dag of op kantoor is gezonder.

Laura Verdoes

Eerst wilde ik vooral fit worden, in de breedste zin van het woord. Ik ben en voel me nu een (jaar later) ook vele malen fitter.

Maar de personal training van Sverre is véél meer dan alleen fit worden. Ik vind het moeilijk met woorden te omschrijven. Ik ben het élke maand leuker gaan vinden. 
Wat ik zelf heel fijn vind is de teamspirit die je met je trainer hebt. Je werkt samen naar een doel toe. daardoor zeg je ook niet zomaar af. Wat dat betreft werkt het dus echt als een stok achter de deur.

Voordat ik begon met personal training hoopte ik dat personal training niet zo cliché was. Dat iemand je maar eindeloos blijft aanmoedigen terwijl je allang je best doet. Het tegengestelde was waar.

Personal trainer Sverre voelt aan wanneer je gemotiveerd moet worden en wanneer je juist in je focus bent.

foto laura pull-up

Ragenie jawalapersad

Ik durfde het zelf nog niet aan, omdat ik bang was dat het geen verschil zou maken. Ook dacht ik dat ik het zelf niet vol zou kunnen houden. De onzekerheid maakte het moeilijker om te starten.

Door hulp van mijn p.t. durfde ik deze uitdaging beter aan. Door de manier waarop mijn p.t. met mij omgaat heb ik genoeg zelfvertrouwen om elke week te komen. Mijn lichaam is in de afgelopen maanden al een stuk sterker geworden. Ik zou dit aan iedereen in mijn omgeving aanbevelen, maar vooral aan vrouwen die onzeker zijn over hun lichaam. Waardoor de drempel naar de sportschool gaan erg groot is.

Sverre Kersten is een goede personal trainer. Hij houd erg veel rekening met je eigen wensen, je situatie, je mentale- en fysieke gezondheid. Hij maakt dit bespreekbaar. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning en heeft dit ook een positieve ontwikkeling op je zelfvertrouwen. Doordat de trainingen speciaal worden opgesteld per persoon zijn de training erg effectief en tegelijkertijd leuker om te volgen. Naast dat de trainingen erg effectief zijn is het ook erg gezellig met Sverre. Hij zorgt ervoor dat de trainingen niet saai zijn.

Sander Nelemans

Mijn hypermobiliteit eist een technisch correcte uitvoer van oefeningen. Daarnaast hou ik niet van drukke sportscholen. De oplossing voor mij is het bezoeken van een Personal Trainer. Mijn focus was: het veranderen van mijn lichaamscompositie. Dat is heel goed gelukt! Mijn spiermassa is significant verhoogd en mijn kracht is verdubbeld. Visueel is er ook het nodige veranderd, wat ik bij tijd en wijle terugkrijg van vrienden en kennissen.

Een bijkomend voordeel lijkt te zijn dat mijn slaapapneu grotendeels is verdwenen. Ik zou personal training zeker aanraden. Immers: iedereen kan in de sportschool met gewichten smijten, dat wil echter niet zeggen dat wat je dan doet goed voor je is en/of dat je jouw doel behaald. Wat voor mij erg belangrijk is, is de goede klik tussen mij en mijn personal trainer Sverre. Als mij gevraagd werd ambassadeur te willen zijn voor FitGrid, dan antwoord ik daar volmondig JA! op.

foto sander db press

Kamilia Bouachmir

Ik heb voorheen in mijn eentje getraind, met vrienden, bootcamps maar sporten met een personal trainer is voor mij de beste keuze geweest omdat ik daarmee het beste resultaat heb behaald en consequenter ben gaan sporten. Ik vind het ook uitdagender om samen met een coach te trainen omdat hij je uit je comfort zone kan halen en daardoor kan ik blijven groeien.

Voorheen MOEST ik van mezelf sporten en nu WIL ik graag sporten.
Meer doorzettingsvermogen, spiergroei, conditie. Sporten heeft ook een positief invloed op mijn voedingspatroon. Ik ben bewuster en gezonder gaan eten. Tevens kampte ik jarenlang met lage rugklachten vanwege een matige lordose. Nu ben ik nu klachtenvrij!

Judith Termaten

Super begeleiding, veel kennis. Ook bij lichamelijke ongemakken de juiste oefeningen. En voor mij heel belangrijk; professionele begeleiding bij het aanleren van de juiste technieken om blessures te voorkomen.