Recensies over FitGrid

Laura Verdoes

Voordat ik begon met personal training hoopte ik dat personal training niet zo cliché was. Dat iemand je maar eindeloos blijft aanmoedigen terwijl je allang je best doet. Het tegengestelde was waar. Je personal trainer voelt aan wanneer je gemotiveerd moet worden en wanneer niet. Eerst wilde ik vooral fit worden, in de breedste zin van het woord. Ik ben en voel me nu een (jaar later) ook vele malen fitter. Alleen door dit op deze manier te benoemen zou ik het écht tekort doen. Het is veel meer dan alleen fit worden. Ik vind het moeilijk met woorden te omschrijven. Ik ben het élke maand leuker gaan vinden. Personal training is echt iets wat je gewoon moet ondergaan. Dan pas besef je wat voor ongelofelijke meerwaarde het heeft! Laat je verrassen! Ga dit doen!
Wat ik zelf heel fijn vind is de teamspirit die je met je trainer hebt. Je werkt samen naar een doel toe. daardoor zeg je ook niet zomaar af. Wat dat betreft werkt het dus echt als een stok achter de deur.

Ragenie jawalapersad

Ik durfde het zelf nog niet aan, omdat ik bang was dat het geen verschil zou maken. Ook dacht ik dat ik het zelf niet vol zou kunnen houden. De onzekerheid maakte het moeilijker om te starten. Door hulp van mijn p.t. durfde ik deze uitdaging beter aan. Door de manier waarop mijn p.t. met mij omgaat heb ik genoeg zelfvertrouwen om elke week te komen. Mijn lichaam is in de afgelopen maanden al een stuk sterker geworden. Ik zou dit aan iedereen in mijn omgeving aanbevelen, maar vooral aan vrouwen en mannen die onzeker zijn over hun lichaam. Waardoor de drempel naar de sportschool gaan erg groot is. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning en heeft dit ook een positieve ontwikkeling op je zelfvertrouwen. Sverre Kersten is een goede personal trainer. Hij houd erg veel rekening met je eigen wensen, je situatie, je mentale- en fysieke gezondheid. Hij maakt dit bespreekbaar. Doordat de trainingen speciaal worden opgesteld per persoon zijn de training erg effectief en tegelijkertijd leuker om te volgen. Naast dat de trainingen erg effectief zijn is het ook erg gezellig met Sverre. Hij zorgt ervoor dat de trainingen niet saai zijn.

Maitri

Voordat ik besloot om te beginnen met personal training vroeg ik mezelf af of het niet te zwaar zou worden voor mezelf. Ook twijfelde ik of ik mijn doelen wel zou kunnen behalen in een half jaar. Ik was pas 8 maanden bevallen van mijn 2e zoontje, waardoor ik meer dan 10 kilo was aangekomen, ook was mijn uithoudingsvermogen en kracht flink achteruit gegaan. Uiteindelijk toch die stap genomen om personal training te ondergaan bij Bas van Fitgrid. Ik ben 10 kilo afgevallen. Ik voel me fitter en gezonder. Ook heb ik ontzettend veel nieuwe dingen geleerd waar ik ook na het traject veel aan heb. Daarnaast ben ik flink sterker geworden. Ik kan nu zelfs een pull-up, wat me al lange tijd heel gaaf leek om te kunnen! Ik zou het een ieder aanbevelen. Hiervoor ging ik naar de sportschool. Je doet een paar oefeningen op basis van wat je ziet op internet. Jaren deed ik sommige oefening fout. Het zijn de kleine maar toch cruciale details die het verschil maken. Wat ik als laatste wil zeggen.. Het is het waard! Ik ben iemand die gepusht moet worden, uitdaging moet hebben. Uit mezelf had ik nooit de resultaten behaald, omdat als moeder vind je altijd wel wat te doen, dan te gaan sporten. Nu had ik vaste dagen, structuur, consistentie. Wat ik nodig had om mijn doelen te bereiken.

Sander Nelemans

Mijn hypermobiliteit eist een technisch correcte uitvoer van oefeningen. Daarnaast hou ik niet van drukke sportscholen.

De oplossing voor mij is het bezoeken van een Personal Trainer. Dat is vaak een zeer kostbare aangelegenheid als je hoge kwaliteit wenst. Totdat ik werd gewezen op het bestaan van FitGrid en Sverre Kersten.

Mijn focus was: het veranderen van mijn lichaamscompositie. Dat is heel goed gelukt! Mijn spiermassa is significant verhoogd en mijn kracht is verdubbeld. Visueel is er ook het nodige veranderd, wat ik bij tijd en wijle terugkrijg van vrienden en kennissen.

Een bijkomend voordeel lijkt te zijn dat mijn slaapapneu grotendeels is verdwenen.

Ik zou personal training zeker aanraden. Immers: iedereen kan in de sportschool met gewichten smijten, dat wil echter niet zeggen dat wat je dan doet goed voor je is en/of dat je jouw doel behaald.

Intussen werken er 3 personal trainers bij FitGrid in Zoetermeer. Ze zijn zeer verschillend in karakter en hebben een eigen specialiteit, wat maakt dat iedere klant optimaal begeleid kan worden. Er moet immers een goede klik zijn met de personal trainer.

Als mij gevraagd werd ambassadeur te willen zijn voor FitGrid, dan antwoord ik daar volmondig JA! op.