Bedrijfsfitness voor iedereen!

Korting via jouw werkgever.

Kwaliteit

NASM gecertificeerd, Alléén maar positieve recensies, gespecialiseerd in de techniek.

Persoonlijk

Een plan om op maat voor jou als werknemer / opdrachtnemer en eventueel voor het bedrijf.

Techniek

Krachttraining, bootcamps of hardlooptrainingen. Techniek staat voorop.

Herkenbaar?

Jullie hebben veel te maken met ziekmeldingen. Ook is er over het algemeen te weinig energie in het team. De resultaten zijn nog wel okay maar jullie weten dat er veel meer uit te halen valt.

Investeer in gezondheid

Een fitte medewerker is productiever én verzuimt minder. Fitte medewerkers zijn bovendien creatiever en hebben meer plezier in hun werk. Voor de teamspirit doet het ook veel goeds om gezamenlijk meer aandacht te besteden aan sporten en goede voeding.

Financieel voordeel

1. Belastingvoordeel

Medewerker:

Belast loon ruilen voor een onbelast fitness abonnement. Het belastingvoordeel is gelijk aan het percentage loonbelasting dat hij afdraagt.

Werkgever:

Door het bruto/netto uitruilen van een abonnement bespaart een bedrijf op de afdracht van sociale werkgeverslasten.

2. Werkgeversbijdrage

Als werkgever kun je ervoor kiezen om een deel of de volledige kosten van een fitness abonnement te vergoeden.

image00002

Over ons

FitGrid biedt een breed scala aan diensten met betrekking op de gezondheid.

Wij zijn specialist op gebied van techniek. Dit is essentieel bij hardloop trainingen en krachttraining om blessures te voorkomen.

Naast personal training verzorgen wij ook bootcamps en voedingspresentaties voor bedrijven.

P1002699
Simona KlokočovnikSimona Klokočovnik
18:16 12 Mar 23
Sverre is een expert die met zijn bijzondere aanpak elke training zeer effectief maakt. Behalve dat hij vriendelijk en gemakkelijk in de omgang is, staat hij altijd klaar om vragen te beantwoorden en klanten te helpen. Hij kent heel goed de spieren en de manier waarop het lichaam beweegt. Het is geweldig om mensen te motiveren om door te gaan en hen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken.
Robin BloklandRobin Blokland
19:41 17 Feb 23
Eerste ervaringen zijn erg positief!Sverre is een rustige en deskundige trainer die enthousiast met je aan de slag gaat om je doel te bereiken. Met recht personal training omdat je ook nog eens in een privé locatie traint!
Bedir ŞentürkBedir Şentürk
12:37 27 Jan 23
Goede ervaring met de Personal Trainers van Fit-Grid.veel geleerd over fitness-oefeningen met specifieke work-outs.Traint je gericht naar jouw eigen persoonlijke doelen.Persoonlijk, makkelijk te benaderen en oog voor jouw fitnessproces. Ik ga er maanden met veel plezier ernaar toe.
Marco van NoortMarco van Noort
07:30 01 Dec 22
Sinds 2 jaar train ik bij Sverre. Als golfleraar is het goed te trainen met iemand die echt verstand van zaken heeft, plezierig in de omgang is en snel en flexibel kan schakelen in trainingsprogramma's en afspraken.Allemaal in een discrete sfeer.Keep it up.
Monica KerstenMonica Kersten
13:21 10 Sep 22
Ik train nu sinds januari bij Sverre van Fidgrit en ben er heel blij mee. Vooral de persoonlijke aandacht en het inspelen op mijn eigen doelen ervaar ik als zeer fijn. In mijn werk sta ik vaak in 1 bepaalde houding die best belastend is voor mijn schouders en bovenarmen. Sverre heeft er voor gezorgt dat door het versterken van meerdere spieren in schouders en bovenarmen dit minder zwaar is.
Heleen van RooijenHeleen van Rooijen
10:24 20 Jun 22
De trainers hebben de skills om beweegpatronen te herkennen en efficiënter te maken. Ik merk dat ik andere oefeningen hier ook steeds sneller door oppak. Het voelt veilig om hier te trainen. Na zo’n 3 maanden had ik genoeg geleerd maar ik train hier nu nog steeds (na een jaar) omdat ik er nog steeds heel veel meerwaarde in zie.
Annemieke mAnnemieke m
18:18 29 May 22
Ik krijg al een langere tijd personal training van Sverre. Ik ben daar super tevreden over! Sverre heeft verstand van sport en hoe alle spiergroepen werken. Door Sverre weet ik welke spiergroepen zwak zijn en hoe ik deze spiergroepen moet versterken. Sverre geeft goed uitleg over de oefeningen en leert je technieken goed aan. Dankzij Sverre heb ik nu een veel betere techniek op onder andere de squat en deadlift. De gewichten vliegen omhoog!
RenateRenate
17:19 29 Mar 22
Bas is een erg ervaren en goede trainer. Heeft passie en heel veel kennis van het vak en het lichaam. Zowel met me trainingen wist hij het uitterste er uit te halen en elke keer weer te motiveren! Daarnaast ook met de massages kon niet opzei kijken maar na een periode van bijhouden merkte ik zo veel minder tot geen hoofdpijn meer had.
Shoma SShoma S
16:35 29 Mar 22
Fijne professionele begeleiding door Bas. Hij heeft bijzonder veel kennis over bewegen, voeding en alles wat erbij komt kijken. De massages zijn ook echt de moeite waard! Veel minder last van mijn kuiten en onderrug dankzij Bas zijn expertise en tips.
Judith TermatenJudith Termaten
16:16 29 Mar 22
Super begeleiding , veel kennis . Ook bij lichamelijke ongemakken de juiste oefeningen En voor mij heel belangrijk profesionele begeleiding bij aanleren van de juiste technieken om blessures te voorkomen. Dus wil je goede begeleiding op verschillende gebieden dan ben je hier aan het goede adres
js_loader
P1002650

Voedingscoaching

De juiste voeding is van belang om jouw doel te behalen. Laat geen kansen liggen en werk toe naar een gebalanceerd voedingspatroon.

8 basisprincipes voor jouw fysieke doelstelling.

Juist in de basis is ongelofelijk veel winst te behalen.

Kwaliteit bij FitGrid

Wij vinden de kwaliteit die wij leveren heel belangrijk. Meer weten over onze specialistische én brede kennis?

Bespreek de mogelijkheden.

Pitstop

1x Personal training per week
195 Per maand
  • 1x per week personal training
  • Pitstop is ideaal om laagdrempelig wekelijkse begeleiding te krijgen.

Cockpit

1,5x Personal training per week
295 Per maand
  • 3 Maanden 2x per week en aansluitend 3 maanden 1x per week
  • Cockpit is ideaal als je aan je techniek wilt werken en daarna zelfstandiger aan de slag wilt.

Grid

2x Personal training per week
375 Per maand
  • 2x per week personal training
  • Grid is onze meest gekozen optie. Met dit pakket heb je genoeg personal trainingen om op alle vlakken meetbare resultaten te zien.
Populair

Verstappen

3x Personal training per week
555 Per maand
  • 3x per week personal training
  • Verstappen is voor de echte diehards! haal het optimale in jezelf naar boven!