Bedrijfsfitness

Fitte medewerkers en een fantastische groepsdynamiek!

Groepstrainingen, presentaties en 1-op-1 gesprekken.

Krachttraining

Er wordt altijd een vorm van kracht verwerkt in de trainingen. Dit heeft een positieve werking op de mentale gesteldheid en zorgt voor een gezondere houding op kantoor. Door de focus op techniek te leggen, bewegen we we op een duurzame manier.

Op maat

Wij vragen graag naar jullie doel als bedrijf. Wij denken goed mee om een passend aanbod te maken voor jullie. Of het jullie nou om de productiviteit van de werknemers gaat, de teamspirit of teveel ziekmeldingen. Wij maken een doelgericht plan.

Kwaliteit

Wij hebben ruime ervaring met allerlei totaal verschillende mensen en klachten. De trainer zorgt voor de juiste manier van bewegen voor elke werknemer. Zo wordt de kans op blessures zo klein mogelijk gehouden.

Is dit bij jullie aan de orde?

Jullie hebben veel te maken met ziekmeldingen. Ook is er over het algemeen te weinig energie in het team. De resultaten nog wel okay maar jullie weten dat er veel meer uit te halen valt.

Waarom investeren in de gezondheid van het team?

Een fitte medewerker is productiever én verzuimt minder. Fitte medewerkers zijn bovendien creatiever en hebben meer plezier in hun werk. Voor de teamspirit doet het ook veel goeds om gezamenlijk meer aandacht te besteden aan sporten en goede voeding.

Bedrijfsfitness foto

Over ons

FitGrid biedt een breed scala aan diensten met betrekking op de gezondheid. Sinds begin 2022 richten wij ons meer op bedrijven. Wij zijn specialist in krachttraining. Dit klinkt misschien als een niche maar wij zijn er juist van overtuigd dat iedereen een vorm van krachttraining zou moeten doen. Wij zien erop toe dat de oefeningen correct worden uitgevoerd om mogelijke blessures zoveel mogelijk uit te sluiten.
Onze hoofdtrainer Sverre Kersten heeft een team van specialisten om zich heen verzameld. Hierdoor kunnen we voor bijna elk bedrijf een perfect passend aanbod realiseren.

Financieel voordeel

Zie hieronder 2 manieren voor financieel voordeel. Een combinatie van beiden is natuurlijk ook mogelijk.

1. Belastingvoordeel

Misschien heb je wel eens gehoord van de cafetariaregeling.

Hier komt het op neer:

Voor een medewerker kan het geregeld worden dat hij belast loon ruilt voor een onbelast fitness abonnement. Het belastingvoordeel is gelijk aan het percentage loonbelasting dat hij afdraagt. Voor de werknemer ideaal zo’n korting. Maar ook voor de werkgever zitten er voordelen aan: Door het bruto/netto uitruilen van een abonnement bespaart een bedrijf op de afdracht van sociale werkgeverslasten.

2. Werkgeversbijdrage

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om de kosten volledig te dekken voor hun werknemers. Zij willen de drempel zo laag mogelijk leggen voor hun werknemers om gezonder te worden. De kosten voor de werkgever verdienen zich vaak snel terug vanwege de verhoogde productiviteit van de werknemers.

Recensies

Wij komen graag naar jullie toe om groepstrainingen, coaching gesprekken en presentaties te verzorgen.

Echter beschikken wij ook over een personal trainingsstudio in Zoetermeer. Hier kunnen 1 tot 3 mensen tegelijk trainen. Uitsluitend onder begeleiding van onze personal trainer.

Voedingscoaching

De juiste voeding is van belang om jouw doel te behalen. Laat geen kansen liggen en werk toe naar een gebalanceerd voedingspatroon.

8 basisprincipes voor jouw fysieke doelstelling.

Juist in de basis is ongelofelijk veel winst te behalen.

Kwaliteit bij FitGrid

Wij vinden de kwaliteit die wij leveren heel belangrijk. Meer weten over onze specialistische én brede kennis?

GRATIS proeftraining aanvragen?

Pitstop

1x Personal training per week
195 Per maand
  • 1x per week personal training
  • Pitstop is ideaal om laagdrempelig wekelijkse begeleiding te krijgen.

Cockpit

1,5x Personal training per week
295 Per maand
  • 3 Maanden 2x per week en aansluitend 3 maanden 1x per week
  • Cockpit is ideaal als je aan je techniek wilt werken en daarna zelfstandiger aan de slag wilt.

Grid

2x Personal training per week
375 Per maand
  • 2x per week personal training
  • Grid is onze meest gekozen optie. Met dit pakket heb je genoeg personal trainingen om op alle vlakken meetbare resultaten te zien.
Populair

Verstappen

3x Personal training per week
555 Per maand
  • 3x per week personal training
  • Verstappen is voor de echte diehards! haal het optimale in jezelf naar boven!