Gratis Fitcheck

Binnen 1 uur helderheid!
Inzicht is altijd de eerste stap. Start nu!

Gratis FitCheck aanvragen

Wat is een FitCheck?

Tijdens de FitCheck kijken we naar 3 pijlers. Vetpercentage en gewicht meten we met de ‘Tanita’-weegschaal. De bewegingsanalyse bestaat uit de overhead squat. (zie foto) De trainer kijkt wat voor patronen opvallen. Vervolgens gaan we dieper in op jouw doel en maken we een plan voor de komende 3 maanden.

FitCheck bewegingsanalyse

Veel gestelde vragen

Het enige waar je ‘aan vast’ zit, is een gratis FitCheck.

De FitCheck is voor iedereen geschikt. Dit is de ideale gelegenheid om te ervaren of je bij ons op je plek bent.

Tijdens dit uurtje ga je nog niet echt zweten. Een broek waarin je je knieën makkelijk kan buigen is wel fijn. Bidon of handdoek zal niet nodig zijn.

Video afspelen over FitCheck
Kennis maken met personal trainer Sverre Kersten
Twijfel?

Met lood in mijn schoenen besloot ik de sprong te wagen en contact op te nemen met Sverre van Fitgrid. We hebben mijn doelen besproken en Sverre heeft een plan van aanpak gemaakt om mijn lichamelijke situatie te verbeteren. En er is heel wat om te verbeteren: gammele knieën, problemen met mijn evenwichtsorgaan en ga zo maar door. Sverre heeft vanaf het begin af aan een zeer goed trainingsplan opgezet en altijd rekening gehouden met mijn (on-) mogelijkheden. Inmiddels ben ik alweer 1.5 jaar verder en sport ik inmiddels twee keer per week bij Sverre. Ik zie duidelijk verschil in mijn kracht, uithoudingsvermogen en algehele kunnen. Fitgrid is inmiddels mijn happy place. Ik raad iedereen aan die twijfelt om ook de sprong te nemen en bij Sverre te komen sporten. Sverre zal je niet teleur stellen!

~ Miranda opdam